Geruchten
11 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Honeycomb tablet wederom gespot?

Enkele dagen geleden toonde Google bobo Andy Rubin in San Francisco al een nog onaangekondigde Motorola Tablet met (vermoedelijk) Android 3.0 (aka Honeycomb) daarop.

Enkele uren geleden zijn een Taiwan een (home)screenshot en enkele specs opgedoken van, zo luidden de geruchten althans, diezelfde Motorola Tablet.

De Aziatische bron heeft de screenshot inmiddels weer verwijderd en zijn verhaal op het betreffende forum ook aangepast. Of dat op last van Motorola gebeurd is of dat hij zich realiseerde dat hij onzin 'praatte' is niet bekend ;-) Hoe dan ook, gelukkig zijn er online nog genoeg kopieen van de screenshot (en specs) te vinden ;-)

Over de specs kon de Taiwanese bron onder andere zeggen dat er een 7 en 10 inch versie van deze tablet op de markt gaat komen. Beiden krijgen een NVIDIA Tegra2 dual core processor, 5 megapixel camera en een 2 megapixel versie aan de voorkant, 32GB intern opslaggeheugen en microSD support. De harware zou zo goed als klaar zijn om op de markt gebracht te worden, ware het niet dat Honeycomb (Android 3.0) nog niet helemaal af is, aldus de Taiwanese bron. We zullen wel zien wat hier van juist gaat blijken te zijn (of niet natuurlijk) Motorola-Honeycomb-Tablet-Rumor-1012

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.