Accessoires
21 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Honeycomb tablet presentatie op de CES

De Motorola (Honeycomb) tablet is al enkele keren opgedoken. De Amerikaanse fabrikant heeft nu een teaser video gepubliceerd waarin de evolutie van de tablet aan de orde komt.

De eerste tablet dateert al van 3200 voor Christus en was afkomstig van de Egyptenaren. Via het stenen tijdperk (de 'tablet' van de tien geboden ;-)) en een versie van de Maya's komen ze vervolgens uit bij de iPad en de Galaxy Tab. Allemaal leuk en aardig maar met diverse nadelen, als we Motorola mogen geloven.

Zo is de iPad volgens de Amerikaanse fabrikant niet mer dan een grote iPhone en heeft de Galaxy Tab weliswaar Android, maar 'slechts' de 'smartphone versie van dat OS. Nee, volgens Motorola wordt het pas echt leuk als hun Hneycomb tablet gepresenteerd wordt. Volgens de video gebeurt dat dus op de CES, begin januari, van 2011. Enfin, kijk maar naar onderstaande video.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.