Nieuws
29 november 2008 - Ron Smeets

Motorola heeft het licht gezien: RAZR 3 gecancelled

Nog meer weekend Motorola nieuws en dit keer is het een zeer hoopgevend bericht.

Volgens deze Russische bron heeft de Amerikaanse fabrikant namelijk besloten om de zoveelste nieuwe versie van de RAZR die enkele maanden geleden in het geruchtencircuit opdook als de RAZR 3, te cancellen.

Ben je toch nog benieuwd naar hoe die RAZR er uit zou gaan zien? Kijk dan goed op de foto hiernaast want dat zou hem moeten zijn.

Blijkbaar hebben ze bij Motorola nu dus toch iets van het licht gezien en begrepen dat het model van de RAZR zijn beste tijd toch echt gehad heeft. Dat was eigenlijk twee jaar geleden al zo, maar goed; beter laat dan na het faillissement, toch?

Een andere reden waarom de RAZR 3 de winkels niet gehaald heeft is het feit dat Motorola onlangs besloot om haar Mobiele telefonie divisie te gaan reorganiseren. Daarbij werd meteen korte metten gemaakt met een aantal besturingssystemen waaronder ook UIQ en, je raadt het al, dat was ook het beoogde besturingssysteem van de RAZR 3.

Enfin, hoe ze tot inkeer gekomen zijn maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat we GEEN nieuwe RAZR modellen meer in de winkels gaan zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.