Toestellen
17 juni 2010 - Ron Smeets

Motorola Flipout gaat 350 Euro kosten

Een week of twee geleden presenteerde Motorola de bijzonder vormgegeven Flipout, een mid-range Android toestel met redelijk goede specs. Qua vormgeving lijkt dit echter wel een duidelijk toestel voor de jongere mobiele beller te zijn.

Het prijskaartje dat hier in Europa, in ieder geval in Duitsland, gehangen gaat worden is echter wat aan de hoge kant als je het mij vraagt. De Motorola Flipout ligt vanaf volgende maand namelijk bij onze oosterburen in de winkels voor 350 Euro (losse, simlock vrije toestelprijs)

ZVoor dat geld kun je toch wel wat mooiers krijgen, ook als je op zoek bent naar een Android Smartphone. Of de Motorola Flipout ook naar Nederland zal komen is nog niet bekend, maar voor die prijs zal de interesse onder de doelgroep ook hier wel wat bekoelen.

oals gezegd, qua specs is de Motorola Flipout, voor een mid-range toestel, best goed bedeeld, behalve Android 2.1 en het fysieke qwerty toetsenbord beschikt hij onder andere over quad-band GSM support met UMTS / HSDPA (7.2Mbps), een 3 megapixel camera, 2.8 inch QVGA display, (a)GPS, WiFi, 512MB intern geheugen, een 2GB microSD geheugenkaart (in de doos), multimedia speler, 3.5mm audio aansluiting en Motorola's eigen MOTOBLUR UI. Opvallend is wel dat er met geen woord gerept wordt over Bluetooth. Dat zal toch wel een typo zijn? Natuurlijk is de Flipout ook goed voorzien qua social media features zoals Facebook, Picasa, Flickr, Twitter etc.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.