Geruchten
11 september 2011 - Ron Smeets

Motorola EX225 'Facebook Phone' duikt op

Bij de Bluetooth SIG is de Motorola EX225 opgedoken. Op zich worden wel vaker nieuwe toestellen via deze bron ontdekt, maar het opvallende aan de nieuwe Motorola is de aanwezigheid van een Facebook toets zoals we die ook kennen van de HTC ChaCha.

Dit zou dus kunnen betekenen dat de Amerikaanse fabrikant, na HTC, ook een specifieke 'Facebook Phone' op de markt gaat zetten.

Het design van de Motorola EX225 is niet echt spectaculair te noemen. Een beetje 'te' vierkant als je het mij vraagt. Enfin, de specs die verder genoemd worden zijn nog schaars maar bevatten wel een 2.4 inch touchscreen display, qwerty toetsenbord, GSM met 3G support, een 3 megapixel camera en Bluetooth.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.