Toestellen
04 november 2009 - Ron Smeets

Motorola DROID vs iPhone vs BlackBerry Storm2

Tja, de Motorola DROID (Milestone in Europa) houdt de Amerikaanse gemoederen de afgelopen periode flink bezig. Voor Amerkia's telecom trots van het eerste uur (Motorola) hangt er dan ook veel vanaf. Over twee dagen, op 6 November, ligt hij in de winkels van Verizon.

Diverse previews zijn inmiddels de revue gepasseerd en nu lijkt het de beurt aan de vergelijkende reviews. Hieronder zie je de DROID naast twee andere (Noord) Amerikaanse toestellen, de iPhone 3Gs (natuurlijk) en de BlackBerry Storm2, die overigens ook nog moet uitkomen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.