Toestellen
27 november 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid vs Droid Pro

De Motorola Droid (bij ons de Milestone) was een van de eerste Android 2.X toestellen (na de Nexus One) en, afgaande op de ervaringen van onder andere Cowboy Martijn, zeker niet een van de slechtste Android Smartphones die de afgelopen maanden te koop waren.

De Droid Pro is qua formfactor een compleet ander toestel. Persoonlijk vind ik hem een stuk minder mooi maar het fysieke qwerty toetsenbord onder het display zal ongetwijfeld door sommige mobiele bellers als heel handig gezien worden. Hieronder worden de Droid en de Droid Pro kort met elkaar vergeleken.

Daarin is onder andere te zien dat de Pro ietwat sneller lijkt te zijn. Althansde UI reageert soepeler. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.