Toestellen
27 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid vs Droid 2

De Motorola Droid, Milestone hier in Europa, luidde eind 2009 de zoveeste comeback in van de Amerikaanse fabrikant die nog geen half jaar daarvoor op sterven na dood was. OK, deze comeback is vooralsnog niet zo heftig gebleken als die uit 2003 toen de RAZR Motorola van de ondergang redde, maar ze bestaan in ieder geval nog ;-)

Inmiddels is, naast diverse andere Android modellen, ook de tweede versie van de Droid / Milestone al een tijdje te koop. Hieronder worden de Droid en Dorid 2 (Milestone en Milestone 2 dus), met elkaar vergeleken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.