Geruchten
18 oktober 2011 - Ron Smeets

Motorola Droid RAZR weer gespot

Het is inmiddels al bijna geen geheim meer dat Motorola vandaag de typenaam RAZR weer nieuw leven gaat inblazen. Dat, of alle geruchten over het nieuwe toestel, inclusief de teaser video van Motorola zelf (zie hieronder), dat vanavond onthuld gaat worden zitten er helemaal naast.

Hoe dan ook, op de valreep is nog een kiekje van de Droid RAZR opgedoken. Niet de eerste keer, maar toch. En de teaser video doet vermoeden dat de nieuwe Motorola Droid erg snel wordt, althans zo denken ze er daar zelf over ;-))

De grotere afbeelding:

En de teaser video:

http://www.youtube.com/watch?v=UW-i68xDhGY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.