Geruchten
16 september 2011 - Ron Smeets

Motorola Droid RAZR op komst?

De RAZR was tussen 2005 en 2007 vrijwel in zijn eentje verantwoordelijk voor enkele vette jaren bij de Amerikaanse toestel fabrikant. Door te lang op dat succes te blijven teren met (te veel) nieuwe en weinig innovatieve modellen luidde hetzelfde toestel ook de teloorgang van Motorola in. iets dat er uiteindelijk toe geleid heeft dat Motorola Mobielity afgesplitst werd van het moederbedrijf en nu zelfs verkocht is aan Google.

Vandaag is echter een bijzondere foto opgedoken. Op het kiekje zelf is vrij weinig te zien maar uit de meta-info blijkt dat hij genomen zou zijn met een Motorola Droid RAZR.

Zou dit betekenen dat Motorola Mobility aan een terugkeer van de 'RAZR' denkt? En zo ja, hoe gaat dat toestel er dan uitzien. Wordt het een ultradunne (een van de unieke kenmerken van de eerste RAZR's) smartphone of misschien toch weer een clamshel. Dit keer wellicht met een touchscreen display aan de binnenzijde en een qwerty toetsenbord eronder. Enfin, jullie snappen het al. Dit is pure speculatie die totaal nergens op gebaseerd is. Ja, er is een foto gemaakt met een toestel dat 'Droid RAZR' in zijn kenmerken heeft staan.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.