Geruchten
15 april 2012 - Ron Smeets

Motorola DROID RAZR HD op komst?

Motorola heeft zelf (per ongeluk?) de naam van de DROID RAZR HD (laten) lekken. De typenaam van deze nog onbekende Motorola smartphone dook op in de EXIF (foto) data van een kiekje dat 8 april j.l. met het toestel gemaakt is.

Behalve dat de foto gemaakt is op een resolutie van 3.2 megapixel met een f/2.4 objectief is in de data ook informatie te vinden over het Android OS, versie 4.0.3. In hoeverre de gelekte data (zie screenshot hieronder) echt, of fake, is valt op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.