Geruchten
05 augustus 2012 - Ron Smeets

Motorola Droid RAZR HD duikt op

Motorola bracht enkele maanden geleden de RAZR terug op de markt. Dit keer geen ultradunne clamshell zoals die uit 2003 maar een touchscreen Android Smartphone. Helaas is Motorola in Nederland bijna niet meer te vinden in de winkels. Ons landje is te klein geworden voor de eens zo grote Amerikaanse toestelfabrikant die momenteel al lang niet meer in de top 5 van (smartphone) producenten te vinden is.

Enkele dagen geleden doken de eerste kiekjes en specs op van de nog niet eerder geziene Droid RAZR HD. Dit moet een 4G versie van de nieuwe RAZR worden met een 1.5 GHz dual core processor van Qualcomm, de Snapdragon S4.

Het scherm heeft, zoals de naam van het toestel al doet vermoeden, een HD resolutie (720p). Verder wordt gespeculeerd over een 8 megapixel camera, 1GB RAM, 16GB opslag geheugen en een 2530 mAh accu. Op de foto's is ook te zien dat het toestel met Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) uitgerust is.

Vlak voor de zomer doken ook al eens een gerucht op over de Motorlola Droid RAZR HD. Toen ging het over de exif data van een foto dat met dit toestel gemaakt zou zijn.

Moto-Droid-RAZR-HD-aa Moto-Droid-RAZR-HD-a Moto-Droid-RAZR-HD-b Moto-Droid-RAZR-HD-d Moto-Droid-RAZR-HD-c

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.