Geruchten
24 september 2011 - Ron Smeets

Motorola Droid RAZR afbeeldingen en specs gespot

Ruim een week geleden dook een foto op die met de Motorola Droid RAZR genomen zou zijn. Veel meer informatie was er toen nog niet.

Vandaag claimt This Is My Next de eerste afbeeldingen en specs van de Droid RAZR te hebben ontvangen. Aanvankelijk werden ze getipt over de Motorola Spyder, maar een andere, voor hun betrouwbare, insider zegt nu dat dit de Droid RAZR gaat worden.

Over de specs wordt gezegd dat het toestel een 4.3 inch qHD Super AMOLED display heeft (960 x 540 pixels). Het display zou van Gorilla Glas voorzien zijn en de behuizing is gemaakt van Kevlar. Verder heeft de Droid RAZR een 1.2GHz dual core processro met 1GB RAM, een 8 megapixel camera met 1080p HD video opname functie en 4G Lte datasupport. Nu maar afwachten of deze geruchten inderdaad kloppen.

Het zou wel bijzonder zijn als Motorola mocht besluiten om de merknaam RAZR weer te gaan gebruiken. Dat toestel luidde in 2003 de grote comeback in voor de Amerikaanse fabrikant maar was enkele jaren later ook weer verantwoordelijk voor de teloorgang van Motorola toen bleek dat de Amerikanen te lang hadden vastgehouden aan het ontwerp en succes van de RAZR, ook toen ultradunne clamshell toestellen niet meer in de mode waren ;-)

Moto-Droid-RAZR-a Moto-Droid-RAZR-b Moto-Droid-RAZR-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.