Toestellen
07 oktober 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid Pro videodemo

Enkele dagen geleden presenteerde Motorola de Droid Pro, een toestel dat vooral opvalt door zijn bijzondere candybar formfactor. Behalve een groot, staand, touchscreen display heeft de Droid Pro namelijk ook een qwerty toetsenbord onder het display. iets dat we in die vorm nog niet eerder gezien hebben.

Onderstaande videodemo, gegeven door een Motorola medewerkster, toont bovendien aan dat Motorola met de Droid Pro vooral op de werkende mobiele beller gokt. De fabrikant heeft namelijk verschillende office programma's meegeinstalleerd die niet standaard op Android toestellen of in de market te vinden zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.