Toestellen
02 november 2009 - Ron Smeets

Motorola Droid komt naar Duitsland als Motorola Milestone

De Motorola Droid moet niet alleen het tij gaan keren voor de noodlijdende Amerikaanse toestelfabrikant, maar het wordt ook 's werelds eerste Android 2.0 Smartphone. Dat laatste zou natuurlijk wel eens een positieve uitewerking op de verkoopcijfers kunnen hebben.

Ruim een week geleden werd al een GSM versie van de Motorola Droid gespot en als de laatste geruchten kloppen dan zal het toestel binnen nu en een week, op 9 November, al bij O2 in Duitsland te koop zijn. het lijkt er wel op dat de nieuwe Motorola hier een andere naam krijgt: Motorola Milestone.

De foto hierboven is afkomstig van de webshop van O2 in Duitsland waar het toestel dus al gespot is. Daarnaast is ook een foto van een officieel O2 document opgedoken waarin het toestel te zien is op de pagina 'Surf-Handys von O2' (zie afbeelding hieronder). Ook de prijs is al bekend. Zonder abonnement gaat de Motorola Milestone bij onze oosterburen €404,20 exclusief BTW kosten. Dat komt neer op 481 Euro inclusief 20% BTW (Duits tarief). Deze informatie komt uit een O2 prijslijst (pdf link). Motorola-Milestone-Surf-Handys

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.