Toestellen
19 oktober 2009 - Ron Smeets

Motorola Droid (aka Sholes) van dichtbij bekeken

Na de Cliq zal de Motorola Droid, die deze zomer al eens uitgebreid in het geruchtencircuit opdook onder de naam Sholes, de volgende  Android worden die de Amerikaanse fabrikant op de markt zal brengen. Net als de Cliq zal ook de Droid (voorlopig) alleen via Verizon in de VS verkocht gaan worden.

BoyGenius, van nature (nog altijd) een Motorola insider en -fan, heeft het toestel al onder handen genomen en hij is er behoorlijk van onder de indruk.

De specs, die ook eerder al uitlekten, zijn inderdaad meer dan behoorlijk te noemen (een 3.7 inch touchscreen display met 480 x 854 pixels, een 5 megapixel autofocus camera, GPS, Bluetooth 2.0, WiFi, microSD geheugenkaart, multimedia speler, 512MB intern geheugen en 256MB RAM), maar Motorola heeft natuurlijk wel wat goed te maken. Het zal mij benieuwen of dat hiermee gaat lukken. Motorola-Droid-a Motorola-Droid-b Motorola-Droid-d Motorola-Droid-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.