Toestellen
10 januari 2012 - Ron Smeets

Motorola Droid 4 onthuld

Een toestel waar vooral Amerikaanse smartphone gebruikers op zaten te wachten is de Motorola Droid 4. Welnu, deze is dus in Las Vegas ook officieel onthuld. Net als de meeste vorige 'Droid' modellen heeft ook nummer 4 een slide out qwerty toetsenbord.

Ook dit is weer een 4G smartphone dus (voorlopig) niet bijster interessant voor de Nederlandse markt. Hieronder kun je een korte videodemo van het toestel bekijken.

De Motorola Droid 4 wordt standaard voorzien van Android 2.3.5 (Gingerbread) met Motorola's eigen 'RAZR' UI. Hij heeft een 4 inch display, microHDMI en -USB aansluitingen, een dual core 1.2GHz processor, 8 megapixel camera met LED flitser en full HD (1080p) video opname functie en een 1.3MP front cam. Standaard zit er 16GB geheugen in en dat is middels een microSD kaart nog uit te breiden met 32GB. Met 12.7mm is de Droid 4 wel wat dikker geworden en 179 gram is ook niet bepaald licht te noemen. Maar goed, daarvoor heeft hij dan ook een fysiek qwerty toetsenbord die volgens de maker van onderstaande video een heel stuk beter werkt dan die van zijn voorgangers.

http://www.youtube.com/watch?v=Vv4_g4-XLhs

Via,  Phonescoop

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.