Geruchten
17 maart 2011 - Ron Smeets

Motorola Droid 3 gespot

De Motorola Droid en Droid 2, bij ons beter bekend als de Milestone (2), behoorden bij de betere Android toestellen die de afgelopen twee jaar op de markt gekomen zijn. Helaas ziet Motorola Nederland niet meer als een van de belangrijkere markten en mede daardoor waren de Milestone modellen hier maar mondjesmaat verkrijgbaar en werd er ook weinig reclame voor gemaakt door de Amerikaanse fabrikant.

Hoe dan ook, de afgelopen dagen zijn enkele kiekjes en specs opgedoken van de derde generatie van deze smartphone, de Motorola Droid 3. Uiterlijk is die niet echt schokkend veranderd maar qua specs, als de geruchten kloppen, wel.

Zo zou de Motorola Droid 3 onder andere voorzien worden van een dual core processor, een qHD touchscreen display en 4G (LTe) support. Dat laatste is vooralsnog alleen interessant nieuws voor de Amerikaanse markt. Wat verder nog opvalt is dat Motorola aan het toetsenbord van de Droid 3 een extra rij met numerieke toetsen heeft toegevoegd.

UDPATE (14u27): Zoals lezer Ed ook al teerecht opmerkte hebben de toestellen op de foto's hieronder enkele verschillen. De dikte en het scherm zijn anders. Bij de versie mét toetsenbord lijkt er ruimte te zijn onder het toestel, ofwel het scherm beslaat niet de totale omvang van het toestel. Daarnaast lijkt de toetsenbord versie ook geen extra verdikking aan de onderzijde te hebben die op de tweede foto wel zichtbaar is. Mogelijk dat de gespotte kiekjes dus zowel de Droid 3 (zonder toetsenbord) als de Droid 3 Pro tonen (met toetsenbord).

Moto-Droid-3-Rumor-a1 Moto-Droid-3-Rumor-b1

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.