Geruchten
07 juni 2011 - Ron Smeets

Motorola Droid 3 gefilmd

Op YouTube zijn een drietal video's opgedoken van de Motorola Droid 3, een toestel dat al enkele keren eerder gespot werd, al dan niet inclusief enkele specs.

Het lijken drie uitgelekte officiele demo filmpjes van Motorola zelf te zijn. Diverse andere 'bronnen' zijn op last van de Amerikaanse fabrikant al offline gehaald. Ik heb ze voor de zekerheid zelf ook even gedownload en in mijn eigen Vimeo kanaal gezet. Snel kijken dus ;-))

http://vimeo.com/24768868http://vimeo.com/24768978http://vimeo.com/24769081
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.