Toestellen
12 augustus 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid 2 promovideo's

De Droid 2 van Motorola verschilt qua uiterlijk en specs niet bijzonder veel van de Droid (hier natuurlijk bekend als de Milestone). Eigenlijk heeft de Droid 2 alleen een iets ander vormgegeven toetsenbord, een veel snellere procesoor (1GHz ipv 550MHz) en wordt het toestel standaard uitgerust met Android 2.2

Het toestel ligt deze week nog in de Amerikaanse winkels. Het is niet bekend of de Droid 2 (evt. als Milestone 2 ;-)) ook naar Europa komt. Hieronder kun je de Amerikaanse introductie- en demo video's van de Droid 2 bekijken.

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.