Geruchten
04 augustus 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid 2 over enkele dagen in de Amerikaanse winkels

De Motorola Droid 2 is de afgelopen maanden al enkele keren te zien geweest. Officieel is deze opvolger van de Droid (aka Milestone bij ons) nog steeds niet aangekondigd door de Amerikaanse fabrikant.

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan gaat dat echter niet lang meer duren. Uit een document (zie wazige foto hieronder) blijkt namelijk dat de Droid 2 binnenkort bij het Amerikaanse Verizon gelanceerd gaat worden.

Bronnen spreken over een presentatie van het toestel op 10 Augustus en een winkel release twee dagen later. De Droid 2 heeft, net als zijn voorganger, een fysiek, uitschuifbaar, toetsenbord. Dit in tegenstelling tot de Droid X die enkele weken geleden gepresenteerd werd. Moto-Droid-2-Launch-Document

De belangrijkste specs van de Motorola Droid 2, voor zover die op dit moment bekend zijn:
- Android 2.2
- 3.7 inch touchscreen display
- WiFi
- 5 megapixel camera
- 8GB Intern geheugen
- 1GHz OMAP Processor
- 512 MB RAM
- microSD geheugenkaart gleuf
- 1300mAh Accu

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.