Entertainment
06 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid 2 'geëxplodeerd'

Bellen met een headset kan in sommige gevallen, tijdens het autorijden bijvoorbeeld, een stuk veiliger zijn. Maar de eigenaar van een Motorola Droid 2 in Texas had dat echter ook beter thuis kunnen doen. Terwijl hij met zijn Motorola aan het bellen was hoorde hij ineens een knal in zijn en merkte hij dat zijn oor aan het bloeden was.

Toen hij het toestel bekeek bleek dat het scherm, ter hoogte van de luidspreker, geëxplodeerd was. Hij moest naar het ziekenhuis om zijn oor te laten hechten. Gelukkig liep hij geen blijvende (gehoor)schade op. Zie ook de video hieronder.

Het zal mij overigens benieuwen of dit verhaal nog een staartje krijgt. Meestal blijken dit soort berichten na enkele dagen onzin te zijn. We zullen zien. Ik neem in ieder geval aan dat het 'geëxplodeerde' toestel bij Motorola in onderzoek is.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.