Geruchten
21 juni 2010 - Ron Smeets

Motorola Droid 2 gefilmd

Een goeie week geleden doken de eerste foto's van de Motorola Droid 2 al op. Het toestel lijkt eigenlijk heel erg veel op de eerste Droid en dus gaan ook geruchten dat dit niet de Droid 2 zal worden maar de Droid X of iets dergelijks.

Hoe dan ook, de boys van Android and Me hebben de nieuwe Droid al in handen gehad en onder andere dit (na de klik) flimpje gemaakt van het toestel. Daarin wordt hij natuurlijk ook vergeleken met de eerste Droid.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.