Geruchten
04 februari 2010 - Ron Smeets

Motorola Devour en Zeppelin gekiekt

De Motorola Zeppelin is al geen onbekende meer in het geruchtencircuit. Het tweede toestel dat de afgelopen uren in het wild gekiekt werd, de Motorola Devour (foto hiernaast), is gisteren wel al officieel, voor de Amerikaanse markt, gepresenteerd.

De Zeppelin (foto hieronder) wordt waarschijnlijk een ietwat goedkoper Android toestel van Motorola.

Het feit dat hij in Barzilië gekiekt werd zegt misschien al iets ;-) Enfin, gesproken wordt over Android 1.6 met MotoBLUR UI. We zullen zien. Ik kijk in ieder geval al uit naar de stand van Motorola in Barcelona. Moto-Zeppelin-0302

Bron Motorola Devour

Bron Motorola Zeppelin

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.