Toestellen
27 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Defy videoreview

De Motorola Defy is al een aantal keren hier de revue gepasseerd. Volgens mij is het in bepaalde opzichten nog steeds een bijzonder toestel. Vooral omdat het een waterdichte touch screen Android smartphone is.

Ik heb ook al een tijdje een verzoek voor een review toestel uit staan maar helaas tot op de dag van vandaag nog niets van gehoord. Enfin, totdat Motorola over de brug komt ;-)) zullen we het dus nog moeten doen met 'externe' videoreviews zoals deze:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.