Toestellen
08 november 2010 - Ron Smeets

Motorola DEFY gaat zwemmen (video)

De Motorola DEFY wordt de eerste 'ruggedized' (IP-67) touchscreen Android smartphone. Vorige week, tijdens de Telecom Xperience, werd ook bekend dat het toestel binnenkort in Nederland te koop zal zijn.

Daar heb ik hem ook al even in een kop koffie gegooid, wat tot grote paniek leidde bij de dames van Motorola. Helaas (en heel erg dom, ik weet het ;-)) heb ik daar toen geen video of foto's van gemaakt. De boys van Android Community wel. Zij gingen enkele dagen geleden even zwemmen met de Motorola DEFY. Het videobewijs daarvan kun je hieronder zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.