Toestellen
07 februari 2008 - Ron Smeets

Motorola deelt ROKR E8 uit aan Oscar 'nominees'

De ROKR E8 zwerft al een tijdje online rond en is ook al in een videoclip van Fergie opgedoken, maar hij is nog steeds niet te koop.

De kans is groot dat Motorola de officiele wereldwijde lancering van het toestel gepland heeft staan tijdens het Mobile World Congress (eerder was het toestel al te zien tijdens de CES), maar de eerste 'consumenten' die de kans zullen krijgen het toestel te gebruiken zijn de acteurs, actrices, regisseurs en andere genomineerden voor een Oscar.

Speciaal voor die gelegenheid heeft Motorola een aantal toestellen gereserveerd die uitgereikt worden in een persoonlijke verpakking (foto) waarop de naam van de ontvanger staat en de categorie van de Oscar waarvoor hij of zij genomineerd is.Gerelateerde links:
One Minute videoreview van de MOTO ROKR E8
Fotoshoot van de Motorola ROKR E8
Nieuwe foto's van de Moto ROKR E8
Nieuwe ROKR E8 met touch pad en 'Omega Wheel'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.