Nieuws
10 februari 2008 - Ron Smeets

Motorola concepten

Nee, dit zijn nu eens geen geruchten in de aanloop naar het Mobile World Congres (waar ik overigens op het moment dat deze posting online verschijnt naar onderweg ben ;-)).

Een creatieve Motorola fan heeft deze concept modellen bedacht. Op de foto's hierboven en -onder zie je de ROKR V5, ROKR E9 en RAZR3 Gold.

Van de eerste heeft hij geen spec-sheet gemaakt. Het ROKR E9 concept model heeft een 2.8 inch touchscreen display, 5 MP camera, 8GB geheugen, WiFi, Windows Media Player 11 en diverse pre-installed games. Lijkt meer op een Multimedia Gamephone dus.

De specs die de ontwerper bij de RAZR3 Gold noemt zijn onder andere een extern touchscreen display, een intern 2.4 inch scherm, een 6MP camera met Xenon flitser, Video recording (30fps), WiFi, UMTS, Bluetooth, 2 GB geheugen dat uit te breiden is tot 8GB.

Indrukwekkende specs, maar het blijft een RAZR en ik denk niet dat Motorola te redden is met de zoveelste ROKR en RAZR. Gelukkig zijn dit dus nog maar concepten.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe Motorola voor de Amerikaanse markt gespot
De SLIQ, een Chocolate concept met Motorola naam
Eerste foto van een 5 megapixel Motorola Camphone?
Is dit de Motorola A810?
Motorola Zine Z12 komt er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.