Geruchten
21 april 2008 - Ron Smeets

Motorola collectie voor 2008?

De toestellen op afbeelding zijn niet echt heel duidelijk te zien maar volgens diverse bronnen kijken we hier naar Motorola's toestelcollectie voor 2008.

Behalve enkele modellen die al eens aangekondigd zijn, of zelfs al in de winkel liggen, zoals de U9 en de ROKR E8 zien we ook enkele nieuwe toestellen die al dan niet al eens in het geruchtencircuit opgedoken zijn zoals de ZN5, de A810 en de MING A1600.

Als we het rijtje van linksboven naar rechtsonder even nalopen dan zien we onder andere de A1800. Dit is een toestel in de MING serie en zou een dual-sim optie hebben, quad-band GSM/CDMA, 3 megapixel camera, 2.4 inch touchscreen display en ingebouwde GPS navigatie. Het toestel daarnaast is de MING A1600 die al eens eerder gespot werd en in China al te koop is. Dit toestel heeft nagenoeg dezelfde specs als de A1800, met uitzondering van de dual-sim optie.

Helemaal rechtsonder op de afbeelding staat nog een nieuwe dual-sim Motorola, de VE570. Dit is een slider met 2.6 inch widescreen display (240x400) en een 2 megapixel camera.

De derde (echt) nieuwe Motorola op deze afbeelding is de L800t, een dual netwerk toestel (GSM en TD-SCDMA) met een 1.9 inch (176x220) kleuren displat en een 2 megapixel camera.

Ik ben benieuwd welke van deze nieuwe toestellen de Europese winkels nog zullen gaan halen voordat Motorola helemaal van het toesteltoneel verdwijnt ;-)

Via: UnwiredViewGerelateerde links:
5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5
Nog meer nieuwe Motorola's gespot
Motorola deelt ROKR E8 uit aan Oscar 'nominees'
Opvolger van de Motorola MING gespot?
Fotoshoot van de Motorola ROKR E8
Filmpje van de Motorola ROKR U9
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.