Geruchten
04 september 2009 - Ron Smeets

Motorola Ceasar met Windows Mobile 7 op komst?

Terwijl de hele wereld, nou ja in ieder geval het Amerikaanse deel, in spanning afwacht welke Android toestellen Motorola eind dit- en begin volgend jaar allemaal gaat introduceren, duikt ineens de Motorola Caeser met Windows Mobile 7 op. Motorola is namelijk op zoek naar een C++ programmeur die onder andere aan de ontwikkeling dat toestel moet gaan werken (zie afbeelding hieronder).

Op z'n minst een vreemd gerucht want Motorola had enkele maanden geleden toch duidelijk gesteld dat men zich in de toekomst helemaal zou gaan richten op Linux en Android. Tja, het blijkt maar weer eens dat niets zo veranderlijk is als een mobiele telefoon fabrikant ;-)) moto-caesar-wm7-cv1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.