Geruchten
03 mei 2014 - Ron Smeets

Motorola 'bevestigt' de X+1 met knopje op eigen site

Een typisch zaterdag ochtend gerucht ;) We weten inmiddels dat Motorola op 13 mei een perspresentatie zal houden in Londen. Daar zal de Chinees-Amerikaanse fabrikant een of meerdere nieuwe smartphones onthullen. Dat lijkt ook een zekerheid. Maar welke? De Moto G werd enkele dagen geleden al genoemd.

Welnu, op de MotoMaker site is een knopje gespot met de naam 'Moto X+1 Details'. Natuurlijk is de link zelf nog niet actief, en het knopje is ook alweer verwijderd, maar reden genoeg om aan te nemen dat de Moto X+1, als opvolger van de Moto X (foto hiernaast), in de pijplijn zit. 

In eerdere geruchten waren ook al wat specs van dit toestel uitgelekt. De Moto X+1 zou een 5.2 inch ful HD scherm krijgen met een 2.3 GHz quad core processor (Snapdragon 800) met 2GB RAM en 32GB intern geheugen en een 12 megapixel camera. 

Een screenshot met daarop het knopje:

De link naar de MotoMaker site (waarop het knopje dus niet meer te zien is): MotoMaker

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.