Toestellen
10 januari 2009 - Ron Smeets

Motorola Aura videopreviews

De Motorola Aura is met zijn prijskaartje van zo'n 1500 Euro niet echt een toestelletje voor de grote massa maar hij ziet er wel apart uit en is bovendien gemaakt van edelstaal en onbreekbaar cristal sapphire glas.

De overige specs bevatten onder andere een 2 megapixel camera, quad-band GSM, EDGE support, multimedia speler en 2GB intern opslag geheugen.

Tijdens de CES was het toestel natuurlijk ook te bewonderen en zo doken ook weer enkele videopreviews van het toestel op. Helaas stelt Motorola geen review exemplaren beschikbaar.

PhoneScoop:

MobileBurn

Cnet:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.