Geruchten
02 december 2008 - Ron Smeets

Motorola Attila en Alexander Q1 2009 in de winkels?

De twee Motorola toestellen die de afgelopen weken (en maanden) al in het geruchtencircuit rondwaren zouden, zo meldt DigTimes, begin volgend jaar in de winkels kunnen gaan verschijnen.

De Taiwanese bron beroept zich op een gerucht dat Compal een order van Motorola zou hebben ontvangen voor de productie van beide toestellen te starten.

Op zich is het natuurlijk logisch als Motorola beide toestellen over ruim een maand (eerste week Januari 2009) tijdens de CES in de VS zou aankondigden en de Attila en Alexender vervolgens een maand later (MWC, Barcelona) ook aan de rest van de wereld zou presenteeren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.