Geruchten
27 juni 2008 - Ron Smeets

Motorola 'Alexander' komt in Oktober

Als we de laatste geruchten over Motorola's laatste poging om het tij te keren, de 8 Megapixel 'Alexander', mogen geloven dan komt het toestel in Oktober, ongeveer gelijktijdig met de 8.1 Megapixel Sony Ericsson C905, in de winkels te liggen.

Mmmh, of dat nu wel zo verstandig is van Motorola om hun laatste paard in te zetten in een race met een van de sterkste concurrenten waag ik te betwijfelen. Motorola is nu niet het merk waar de hele (of zelfs maar de halve) mobiele wereld voor opstaat als er iets nieuws uitgebracht wordt.

Zeker is wel dat de Sony Ericsson C905 op het moment dat die in de winkels verschijnt de nodige aandacht zal trekken. Een nieuwe Motorola uitbrengen, juist op datzelfde moment, is gewoon niet slim.

Nee, Motorola kan dan er beter voor zorgen dat haar 8 MP camphone een maandje (of twee) later komt of, nog beter, een maand eerder, maar dat laatste zal wel niet haalbaar zijn. Bovendien is de kans dan groot dat hij tezamen met de Nokia N96 op de markt zal komen en dat is zowaar een nog slechtere timing ;-)Gerelateerde links:
Sony Ericsson C905 maakt een goede eerste indruk
Videodemo en nieuwe fotos van de Sony Ericsson C905
Sony Ericsson C905 wordt de 8.1MP Cybershot Phone
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
'Alexander' wordt Motorola's laatste poging het tij te keren
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.