Geruchten
10 oktober 2011 - Ron Smeets

Motorola Admiral, een touchscreen qwerty candybar, gespot

Dit weekend zijn een paar kiekjes van de Motorola Admiral opgedoken. Dit wordt, als de foto's juist zijn, een candybar touchscreen Android smartphone met een qwerty toetsenbord onder het display.

De foto's zijn afkomstig van een anonieme bron en dus niet te controleren. Zonder nu een oordeel te vellen over de Motorola Admiral lijkt het mij wel dat de gebruiksvriendelijkheid van het toetsenbord een beetje lastig kan zijn. Het scherm, en zwaarste deel van het toestel, kan er volgens mij voor zorgen dat het toestel wat veel achterover gaat hellen wanneer je het toetsenbord gebruikt.

Enfin, de specs die genoemd worden; Android 2.3, een 3.1 inch display, 5 megapixel camera met 720p (HD) video, 1.2 GHz single core processor en een 1860 mAh accu. De kiekjes:

Moto-Admiral-Rumor-1010 Moto-Admiral-Rumor-1010-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.