Toestellen
04 maart 2009 - Ron Smeets

Motorla ZN300 verwacht

Tijdens het MWC had Motorola niets nieuws te melden, ondanks enkele toestelgeruchten die vlak voor Barcelona al uitlekten.

Daarbij werd ook de ZN300 vermeld die de Amerikanen gisteren semi-officieel aangekondigd hebben. Zoals de plaatjes al deden vermoeden wordt de ZN300 een midrange slider toestel met specifieke functies voor Moblle Social Networking.

Zo ondersteund het toestel onder andere functies als Twitter, MSN, MySpace, Facebook en Bloggen.

Andere specs die momenteel bekend zijn:
- een QVGA display
- microSD geheugenkaart optie (max. 32GB)
- 3.5mm audio aansluiting
- quad-band GSM
- 3.1 megapixel camera met LED flitser
- afmetingen: 95.5 x 45.7 x 14.7mm (hxbxd)
- gewicht: 102 gram

Wanneer Motorola de ZN300 op de markt zal brengen, wat de prijs wordt en of het toestel ook in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.