Toestellen
10 november 2006 - Ron Smeets

MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop

In de Duitse webshop van Vodafone is de slider versie van de RAZR opgedoken, de MORORIZR Z3

Hieruit blijkt maar weer eens dat Motorola de succesformule die het design van de RAZR blijkt te zijn geworden nog lang niet wil loslaten, getuige ook de recente releases van de KRZR en SLVR.

De MOTORIZR heeft een 2MP cam, Bluetooth, USB en microSD memory card optie en kost, in Duitsland, €99,50 met Vodafone 120 abonnement. De losse toestelprijs is €309,50.

In de Nederlandse shop van Vodafone ben ik de RIZR nog niet tegen gekomen, maar ik kan me niet voorstellen dat Vodafone een toestel als deze alleen in Duitsland gaat verkopen. Het zal dus wel een kwestie van tijd zijn.

De RIZR is overigens niet de eerste slider variant van de RAZR. Begin dit jaar introduceerde Motorola al de MS600, een toestel dat alleen voor de Koreaanse markt bedoeld was. En deze zomer doken al foto's op van de Capri, een slider die uiteindelijk nog het meest lijkt op de RIZR.Gerelateerde links:
Upgrade voor de SLVR L7
Rode RAZR voor Bono's Product Red organisatie
LG beschuldigt Motorola van jatwerk
Motorola KRZR in Nederland te koop
Preview van Motorola's slider RAZR, de Capri
RAZR best verkochte GSM in Europa
Nieuwe Motorola voor de Koreaanse markt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.