Toestellen
15 september 2014 - Ron Smeets

Moto X voorverkoop start in VS; Moto 360 weer op voorraad

De eerste voorraad van de Moto 360 was in de VS binnen enkele uren uitverkocht, maar er is nu goed nieuws... voor iedereen in het land van fast food, iedereen een wapen en voetbal dat je met handen speelt.

Morgen, 16 september, zal de Moto 360 weer volop te bestellen zijn, online. Daarnaast start ook de online voorverkoop van de nieuwe Moto X in twee uitvoeringen; een voor AT&T klanten en de simlock vrije Pure edition. Goed nieuws, voor iedereen in Amerika.

Motorola onthulde het heuglijke feit dit weekend bekend op haar blog. Helaas werd daar nog niets gezegd over de leverdatum in andere landen (Nederland en België in het bijzonder). Eerder deden natuurlijk wel al berichten de ronde dat de Moto X mogelijk eind deze maand in ieder geval ook in Nederland te koop zal zijn. Die kwamen uit de mond van de Nederlandse distribiteur van Motorola producten.

Motorola Blog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.