Toestellen
12 september 2014 - Ron Smeets

Moto X over enkele weken in Nederlandse winkels

Een week geleden presenteerde Motorola onder andere de nieuwe Moto X. De eerste uitvoering van deze smartphone was aanvankelijk niet in Nederland te koop. Dat duurde maanden.

Tijdens de lancering werd al min of meer bekend dat het toestel waarschijnlijk volgende maand (oktober) ook hier te kioop zal zijn.

De importeur van Motorola heeft tegenover Techzine nu gemeld dat de nieuwe Moto X zelfs nog deze maand al in de winkels kan liggen, alhoewel ze er ook bij zeggen dat begin oktober ook een optie is. Nah, ja, relatief snel dus. Een Nederlandse prijskaartje is er nog niet, maar als ze de dollarkoers een beetje in acht nemen dan zal het toestel hier rond de 400 Euro kosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.