Toestellen
13 september 2014 - Ron Smeets

Moto X 2014 vs Moto X 2013 (video)

De nieuwe Moto X zal over enkele weken ook in Nederland te koop zijn. Dat was al bekend. Het toestel heeft betere specs, is groter en ziet er ook best aardig uit (kwestie van smaak natuurlijk).

Hieronder kun je een zeven minuten durende vergelijkende video bekijken waarin de nieuwe Moto X met de oude versie vergeleken wordt. Het moge duidelijk zijn welke van de twee wint, toch... of... kijk maar.

Ow, je moet wel even door het iPhone 6 promotie gedeelte heen, of meteen naar een minuut springen. De video van PocketNow duurt dus acht minuten, maar daarvan wordt zeven minuten aan de twee Moto's besteed. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Bd_jFlAP5Gs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.