Geruchten
15 augustus 2014 - Ron Smeets

Moto X+1 specs te zien in GFXBenchmark testresultaat

Dat de Moto X+1 over enkele weken officieel gepresenteerd zal worden, daarover lijkt geen twijfel meer. De fabrikant heeft de uitnodigingen al verstuurd met daarin een duidelijk hint naar een opvolger van de Moto X (foto).

De afgelopen maanden is heel veel gespeculeerd over de specs van deze nieuwe Motorola. Nu is een GFXBenchmark resultaat van de Moto X+1 online verschenen met daarin de nodige specificaties. 

Of die kloppen? Die vraag kan alleen Motorola met zekerheid beantwoorden, maar dat zullen ze pas op 4 september in Chicago doen. Hieronder een lijstje met de specs en afbeelding van de Benchmark resultaten.

UPDATE (16-08, 09u12): De afgelopen uren zijn ook enkele, niet allemaal even duidelijke, foto's van de voorzijde van de Moto X+1 opgedoken. Hij is daarop onder andere te zien naast  zijn voorganger, de Moto X (eerste foto hieronder; meer kiekjes onder de specs)

- Android 4.4.4
- 5.2 inch full HD display (1080 x 1920)
- 2.5 Ghz quad core processor (Snapdragon 800)
- Andreno 330 GPU van Qualcomm
- 2GB RAM
- 10 GB gebruikers geheugen (vermoedelijk 16GB aan boord)
- 12 megapixel camera met 4K video opname functie
- 2 megapixel front cam met full HD video opname

moto-x%2B1-Rumor-b moto-x%2B1-Rumor-c moto-x%2B1-Rumor-e

Bron, Foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.