Toestellen
13 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Moto G krijgt in Europa een update naar Android 4.4.2 KitKat

De Moto G is misschien wel één van de enige smartphones van het moment waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding helemaal in orde is. Het toestel is op steeds meer plekken in Europa beschikbaar en dus is het niet gek dat het toestel een fijne update verdient. Alle Moto G's in Europa krijgen een update naar de nieuwste versie van het Android-besturingssyteem, Android 4.4.2 KitKat. Momenteel is Motorola bezig met de uitrol van de update. 

De Moto G is verkrijgbaar voor 199 euro en dat is niet bepaald duur voor wat je ervoor krijgt: een toestel met een 1,2 Ghz quad-core Snapdragon 400-processor met 1GB werkgeheugen. Het scherm is 4,5 inch en het toestel is verkrijgbaar in een 8GB-versie en in een 16GB-versie. Gebruikers die graag de voorkeur geven aan meer schijfruimte, kunnen beter gaan voor de 16GB-versie: volgens verhalen op het internet van mensen met een 8GB-versie, blijft er maar ongeveer 5GB over bij het opstarten van het toestel.

Eerder liet Vodafone ook al weten dat het de Moto G zou aanbieden met Android 4.4.2, waardoor het vermoeden er was dat Vodafone de eerste en de enige zou zijn die het toestel zou aanbieden met KitKat. Maar nu is inmiddels dus duidelijk dat alle toestellen de update zullen gaan krijgen.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl