Toestellen
21 mei 2014 - Ron Smeets

Moto E vs Nokia Lumia 630 (video)

In de categorie 'goedkoopste smartphones' wordt de lijst met specificaties in verhouding tot het prijskaartje steeds beter. Neem bijvoorbeeld de Motorola Moto E en de Nokia Lumia 630. Natuurlijk zijn dit geen toestellen met super camera's of een scherm met een mega resolutie, maar ze hebben vrijwel dezelfde functies dan hun veel duurdere concurrenten.

Hieronder staat een bijzonder aardige video waarin de Moto E en de Lumia 630 met elkaar vergeleken worden. Beide toestellen kosten nog geen 150 euro.

http://www.youtube.com/watch?v=AE8G8v_vWnU

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.