Geruchten
06 mei 2014 - Ron Smeets

Moto E duikt op op import document

Over precies een week, op 13 mei, onthult Motorola een nieuwe smartphone in Londen. Volgens eerdere geruchten zou de Moto E daar haar opwachting maken.

Welnu, dat toestel is opgedoken in een import document van het Indiase Zauba. Daarop staat niet alleen de naam maar ook het typenummer (XT1022), het feit dat er 4GB intern geheugen in zit n de prijs; omgerekend ongeveer 80 Euro. Hieronder een screenshot van het document.

Afbeeldingen van het toestel zijn tot op dit moment nog niet gespot maar in hetzelfde document wordt wel al vermeld dat de Moto E in ieder geval ook in het wit leverbaar zal zijn.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.