Nieuws
14 augustus 2014 - Ron Smeets

Moto 360, X+1, een nieuwe G en headset komen 4 september

Nu denk je natuurlijk; ah, Motorola is ook op de IFA. Jammer dan. De Amerikaanse fabrikant verstuurt op dit moment namelijk uitnodigingen, inclusief teaser, voor een persevent op 4 september in Chicago.

Verwacht wordt dat Motorola daar de Moto 360 smartwatch, twee nieuwe smartphones (de X+1 en een nieuwe G) en een nieuwe headset zal presenteren. De afgelopen weken en maanden zijn vooral deze namen veelvuldig in het geruchtencircuit, al dan niet met foto's, opgedoken.

Kijkend naar de teaser dan wordt wel duidelijk dat Motorola inderdaad vier producten gaat onthullen in Chicago en de icoontjes laten weinig ruimte voor speculatie; een smartphone met een 'X' eeb horloge, een oortje met headset en een smartphone met een 'G'.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.