Accessoires
11 september 2014 - Ron Smeets

Moto 360 vs LG G Watch R (video)

De Moto 360 en LG G Watch R zijn twee ronde slimme horloges die de afgelopen weken nogal wat aandacht kregen. Persoonlijk vind ik beiden mooier dan die van Apple, maar dat komt doordat ik niet zo van vierkante horloges houd. Daar komt bij dat een horloge, veel meer dan een smartphone of tablet, echt een persoonlijk gadget is dat veel meer geselecteerd wordt op design en uiterlijk dan functionaliteit.

Hieronder worden de Moto 360 en G Watch R vooral vergeleken op specs, hoewel het design ook even aan de orde komt. Ik kan niet wachten tot ik ze beiden zelf kan proberen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=QSsCaeQFOoA

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.