Accessoires
08 september 2014 - Ron Smeets

Moto 360 van dichtbij bekeken (video)

Vlak voor het weekend onthulde Motorola de langverwachte Moto 360 smartwatch. Die zal waarschijnlijk in november ook in Nederland te koop zijn, maar de prijs is nog niet bekend. In de VS kost hij 250 dollar en de kans is groot dat de prijs hier niet veel zal verschillen.

Hieronder, omdat ik er zo'n fan van ben (ahum), een uitpakvideo van de Moto 360. Nee, serieus, hij wordt wordt ook even om de pols gebonden en opgestart ;) Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=Bz_NzzFiZFI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.