Accessoires
17 augustus 2014 - Ron Smeets

Moto 360 in volle glorie op Best Buy

Het is niet de eerste keer dat de Moto 360 smartwatch opduikt, maar dit keer wel heel erg uitvoerig. Het Amerikaanse Best Buy heeft het toestel namelijk alvast in haar online shop gezet, compleet met foto's, veel specs en het prijskaartje.

Over de beschikbaarheid, in de VS natuurlijk, wordt alleen gemeld dat hij binnenkort te koop zal zijn voor 250 dollar.

De belangrijkste specs zoals die op de site vermeld worden staan hieronder. Van de processor wordt alleen de maker, Texas Instruments, genoemd. Niet de kloksnelheid en het RAM. Hetzelfde geldt voor de accu. Daarvan ontbreekt vooralsnog de capaciteit.

- Android Wear
- WiFi N
- TI processor
- Li-Ion accu
- Bluetooth 4.0
- LCD Backlit Display van 320 x 290 pixels en een beelddiagonaal van 1.5 inch (3.8 cm)
- Gorilla Glass 3 scherm
- 512 MB geheugen (opslag)
- Stappenteller en hartslagmeter 
- Waterdicht tot een meter diepte (max. 30 minuten) 
- Stembesturing

Afmetingen en gewicht:
- 45.7 x 45.7 x 10 mm (h x b x d) Het toestel is rond, maar gemeten op de breedste en hoogste punten
- 59.5 gram 

Verder is hij compatible met de meeste Android smartphones, vanaf versie 4.3. Hieronder enkele foto's van de Moto 360 plus een screenshot van de Best Buy shop, voor het geval dat Motorola eist dat die weer offline moet ;)

UPDATE (18-08, 08u48): Zoals verwacht is de pagina inmiddels weer offline gehaald door Best Buy. Gelukkig hebben we de screenshot nog ;))

Moto-360-BestBuy-b Moto-360-BestBuy-c Moto-360-BestBuy-e Moto-360-BestBuy-a Moto-360-BestBuy-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.