Toestellen
15 oktober 2009 - Ron Smeets

Mossberg 'lekt' BlackBerry Storm 2

Of dit echt een 'ongelukje' is waag ik te betwijfelen, maar Walt Mossberg heeft in zijn meest recente Smartphone videoreview behalve de Motorola Qliq ook de BlackBerry Storm 2 besproken, een toestel dat over enkele weken nog officieel aangekondigd moet gaan worden.

De Amerikaanse gadget guru is redelijk positief over beide toestellen en volgens hem heeft BlackBerry bij de nieuwe Storm alle irritante bugs en gebruiksonvriendelijkheden zoals het slecht werkende klikkende scherm opgelost.

Het enige nadeel is volgens Walt dat de traditionele BlackBerry User Interface niet echt gemaakt is voor een full touchscreen toestel en hij hoopt dan ook dat BlackBerry daar in de (nabije) toekomst nog iets aan gaat veranderen. Opvallend is ook nog zijn opmerking aan het einde van zijn videoreview waarin hij claimt dat Apple de 'leider is op het gebied van super-smartphones'. Mwah, je kunt veel zeggen over de iPhone, maar het is zeker geen 'super smartphone'. Meer een desing multimedia phone met enkele smartphone functies als je het mij vraagt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.