Toestellen
08 juni 2009 - Ron Smeets

Mosberg: "Palm Pre alleen een succes met goede 'App Store'"

Vorige week doken er al enkele uitspraken van de Amerikaanse gadget goeroe Walt Mosberg op over de Palm Pre en de nieuwe iPhone. Hieronder kun je een ruim zeven minuten durend videointerview bekijken dat FoxNews had met Walt.

Mosberg is opvallend positief over de Palm Pre maar volgens zijn (bescheiden) mening kan het toestel pas echt een groot succes worden als Palm ook met een goede 'App Store' op de proppen komt. Daarnaast zou Palm wel eens verrast kunnen worden door de komst van een goedkopere versie van de nieuwe iPhone. Daarover wordt ook al een tijdje stevig gespeculeerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.